Kosten boom kappen

Wat zijn de kosten van een boom kappen?

Ben je benieuwd wat de kosten zijn om een boom te laten kappen? Van de Pol Boomspecialist legt jou graag uit waar wij onze prijzen op baseren. Elke situatie en elke boom is natuurlijk anders en dit vergt een andere aanpak. Er zijn bijvoorbeeld verschillen in de grootte van bomen en de moeilijkheid om deze veilig om te kappen. Wij geven je graag van tevoren duidelijkheid over de kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Laat deze moeilijke klus over aan onze specialisten, zodat wij de boom veilig uit jouw tuin kunnen verwijderen. Neem snel contact op met Van de Pol Boomspecialist.

Kapvergunning per gemeente verschillend

Voordat wij kunnen beginnen met het kappen van jouw boom, moet er eerst uitgezocht worden of hier een kapvergunning voor nodig is. Dit is per gemeente verschillend en ook kunnen de kosten per gemeente anders zijn. Het verkrijgen van een vergunning is in sommige gemeenten gratis. Kijk dus goed van tevoren wat jij kan verwachten van jouw gemeente. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat een stam met een omtrek van 30 cm of kleiner zonder vergunning gekapt mag worden.

Boomstronk laten weghalen

Wanneer je ook de boomstronk wil laten verwijderen dan vergt dit extra tijd. Dit is dan ook een flinke klus. Je kunt erop rekenen dat wanneer je ook de boomstronk wil laten verwijderen, dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Van de Pol Boomspecialist raadt jou wel aan om ook de stronk te laten verwijderen, omdat de stronk vatbaar is voor schimmels en rot. De kosten om een boom te kappen kunnen dus zeer uiteenlopend zijn. Afhankelijk van jouw wensen, de situatie en de grootte van de boom kunnen wij de kosten van een boom kappen uitrekenen.

Een handig stappenplan

Om het proces van het kappen zo snel mogelijk te laten gaan, zijn er een aantal stappen die je kunt volgen. Deze stappen zijn:

  • Maak een foto van jouw boom, stuur deze op en vraag naar een offerte.
  • Wanneer nodig beslissen wij of een hoogwerker gaan inzetten.
  • Er wordt een moment ingepland om de boom om te kappen, dit doen wij in overleg met jou.
  • Bedenk of jij de stronk ook verwijderd wil hebben of dat deze mag blijven staan. Dit heeft invloed op het kostenplaatje.
  • Wil jij dat wij alles netjes opruimen na afloop? Nemen wij het hout mee of wil jij dit zelf afvoeren? Wij kunnen al het werk voor jou uitvoeren.

Wat zijn de kosten van een boom kappen?

Wil je graag meer weten over de kosten van een boom kappen? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Afhankelijk van de boom, de grootte en de situatie stellen wij een offerte voor jou op. Je kunt ons bellen op 06-36533396. Wil je ons liever per mail bereiken? Ook dat is mogelijk via info@vandepolbomen.nl. Door ons jouw bomen te laten kappen ben je in een keer van al jouw boomgerelateerde problemen af. Kies voor Van de Pol Boomspecialist!

    Powered by