Boom (ver)planten

Boom (ver)planten

Bomen zijn de longen van de wereld, of ze nou met 100.000 bij elkaar staan of alleen in uw tuin.

Een volwassen persoon heeft de zuurstofcapaciteit van 7 bomen nodig per dag, dus zonder bomen geen mensen. Dus gaan we bomen planten?

Het (ver)planten van bomen

Er is voor iedere wat wils op de bomenmarkt, wilt u een klein boompje met veel bloei of toch een wat grotere boom die lekker mag graan groeien. Met uw wensen en de mogelijkheden komen we er samen wel uit.

Heeft u een boom die al wat ouder is alleen staat die niet helemaal op de goede plek en vind u het zonde om de boom weg te zagen, geen probleem. Tegenwoordig worden steeds meer grote bomen verplant in plaats van omgezaagd.

  • 10 jaar ervaring in de groene sector
  • Kennis van de wet en regelgeving
  • Stormschade spoed
  • Snelle dienstverlening

verplanten van bomen

boom planten

REDENEN OM EEN BOOM TE LATEN (VER)PLANTEN

Bij het (ver)planten van een boom heb je vaak al een idee van hoe die er in de toekomst uit gaat zien. Wellicht wil je een boom verplaatsen of wil je extra schaduw creëren in je tuin. Tevens geeft groen een mooi beeld, is het goed voor de planeet en voor de natuur.

Meer weten over bomen (ver)planten?

Wil je jouw bomen laten (ver)planten? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op 06-36533396. Wil je ons liever per mail bereiken? Ook dat is mogelijk via info@vandepolbomen.nl. Laat jouw bomen (ver)planten door Van de Pol Boomspecialistenen!

Wellicht ook interssant