Boom laten kappen

Boom laten kappen

Wil je een boom kappen, maar wil je dit liever niet zelf doen? Huur dan de experts van Van de Pol Boomspecialist in! Met 10 jaar ervaring in de groene sector weten wij hoe we jouw boom veilig kunnen kappen. Een boom kan ontzettend mooi in de tuin staan, maar wanneer deze te groot of te oud wordt, kun je daar hinder van ondervinden. In dit geval is het verstandig om jouw boom te laten kappen door Van de Pol Boomspecialist. Ontdek hier wat wij voor jou kunnen doen.

Een kapvergunning nodig

Voordat wij aan de slag gaan moet er eerst gekeken worden of er een kapvergunning geregeld moet worden. Dit is per gemeente verschillend. Bij sommige gemeenten is een kapvergunning gratis en bij andere moet je hiervoor betalen. Wanneer jij Van de Pol Boomspecialist inhuurt, regelen wij dit voor jou. Dat is wel zo makkelijk!

boom laten kappen

Van blikvanger naar doorn in het oog

Een mooie boom in de tuin kan een echte blikvanger zijn. Je kunt tijdens de lente genieten van de bloei en in de zomer van de schaduw. Toch staat niet iedereen bij de aanschaf stil bij de vraag hoe groot een boom kan worden. Wanneer jouw boom te groot wordt, kun je hier hinder van ondervinden. Denk hierbij aan overhangende takken bij de buren, omvalgevaar bij een storm of het compleet blokkeren van zonlicht in jouw tuin. Dit zijn allemaal goede redenen om Van de Pol Boomspecialist in te huren. Door jouw boom te laten kappen ben je gelijk van al deze problemen af.

boom laten kappen specialist

Waarom boom laten kappen

Wij hebben alle redenen op een rij gezet waarom het verstandig is om een boom te laten kappen:

  • De boom staat nieuwbouw in de weg
  • De wortels zorgen voor schade aan riolering, leidingen en kabels
  • De boom is ziek
  • De boom vormt een gevaar voor jouw omgeving
  • De tuinbestrating wordt aangetast door de wortels

Neem contact met ons op

Een boom kan een prachtig onderdeel van jouw tuin zijn, maar ook een doorn in het oog worden. Wil jij een boom laten kappen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op 06-36533396. Wil je ons liever per mail bereiken? Ook dat is mogelijk via info@vandepolbomen.nl. Door ons jouw bomen te laten kappen ben je in een keer van al jouw boomgerelateerde problemen af. Kies voor Van de Pol Boomspecialist!

Wellicht ook interssant

    Powered by