Eikenprocessierups

Eikenprocessierups bestrijden

De Eikenprocessierups is inmiddels erg bekend en berucht. Het 3 centimeter grote harige diertje verspreid met zijn brandharen veel overlast. Jeuk, irriterende ogen, mond en luchtwegen zijn de meest voorkomende klachten.

Eikenprocessierups verwijderen

De rupsen zitten vooral in Zomereiken, de welbekende eik die in Nederland veel voorkomt. Daarom is het voor de eikenprocessierups zo makkelijk om zich snel te verspreiden. Maar we hebben de afgelopen jaren ook gezien dat de rupsen in een andere boomsoort zaten. In een Amerikaanse eik kan soms ook een nest van de rupsen zitten. Zelden bij een Berk, Beuk en andere boomsoorten.

Eikenprocessierups bestrijden

eikenprocessierups bestrijden park

Last van de eikenprocessierups?

Heeft u last van de eikenprocessierups en wilt u dat de nesten verwijderd worden?

U bevind zich hier aan het goede adres! Door op de knop hieronder te drukken komt u direct bij het contactformulier zodat wij snel actie kunnen ondernemen en de nesten kunnen verwijderen zodat u weer zorgeloos naar buiten kan.

Meer weten over verwijderen van eikenprocessierups?

Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op 06-36533396. Wil je ons liever per mail bereiken? Ook dat is mogelijk via info@vandepolbomen.nl. Laat jouw bomen snoeien door Van de Pol Boomspecialist!

Wellicht ook interssant