Boom omzagen kosten

Boom omzagen kosten

Ben je benieuwd wat de kosten zijn van een boom omzagen? Bij Van de Pol Boomspecialisten ben je hiervoor aan het juiste adres! Wij maken een offerte voor jou op basis van de grootte van de boom en de situatie. Laat deze lastige klus aan ons over en wij zorgen ervoor dat de boom veilig verwijderd wordt. Een boom omzagen is geen eenvoudige klus. Daarom geven je graag van tevoren duidelijkheid over de kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Ontdek snel om welke kosten het gaat.

Heb je een kapvergunning nodig?

Voordat we kunnen berekenen wat de kosten zijn voor het omzagen van een boom, moeten wij eerst weten of jij een kapvergunning nodig hebt. Dit is per gemeente verschillend. In sommige gemeenten is dit gratis en bij andere moet je hiervoor betalen. Ook is dit afhankelijk van de omvang van de boom. Bij bomen met een omtrek van 30 centimeter of minder hoef je vaak geen kapvergunning aan te vragen. Wanneer de boom een flinke omtrek heeft kan dit meer gaan kosten.

Boomstronk laten verwijderen

Wil je dat wij de boom na het omzagen ook volledig verwijderen? Dan is dit vanzelfsprekend mogelijk. Wel moet je er rekening mee houden dat dit de kosten omhoog zal brengen. Toch raden wij jou aan om ook de stronk te laten verwijderen. Na het omzagen van een boom is de stronk vatbaar voor schimmels en rot. Houd jouw tuin gezond en laat ons de boomstronk weghalen.

Handig stappenplan

Om het proces van het omzagen zo snel mogelijk te laten gaan, zijn er een aantal stappen die je kunt volgen. Volg hiervoor dit handige stappenplan:

  • Maak een foto van jouw boom, stuur deze op en vraag naar een offerte.
  • Indien nodig beslissen wij of een hoogwerker gaan inzetten.
  • Er wordt een moment ingepland om de boom om te kappen. Dit doen wij in overleg met jou.
  • Wil jij de stronk ook verwijderd hebben of mag deze blijven staan? Dit heeft invloed op het kostenplaatje.
  • Wil jij dat wij alles netjes opruimen na afloop? Nemen wij het hout mee of wil jij dit zelf afvoeren? Wij kunnen al het werk voor jou uitvoeren.

Wat zijn de kosten van omzagen van een boom?

Wil je graag meer weten over de kosten van het omzagen van een boom? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Afhankelijk van de boom, de grootte en de situatie kunnen wij een offerte voor jou opstellen. Je kunt ons bellen op 06-36533396. Wil je ons liever per mail bereiken? Ook dat is mogelijk via info@vandepolbomen.nl. Door ons jouw bomen te laten omzagen ben je in een keer van al jouw boomgerelateerde problemen af. Kies voor Van de Pol Boomspecialisten!

    Powered by