Bomen verwijderen Ermelo

Bomen verwijderen in Ermelo

Wil je bomen laten verwijderen in Ermelo? Dan moet je bij de experts van Van de Pol Boomspecialist zijn. Wij hebben 10 jaar ervaring op het gebied van bomen verwijderen. Wanneer je van een boom af wil, komt hier veel bij kijken. Daarnaast zijn er diverse manieren om bomen te verwijderen in Ermelo. Welke manier de beste is, hangt af van de situatie en de grootte van jouw boom.

Kapvergunning en andere zaken

Om bomen te verwijderen in Ermelo moet je over een omgevingsvergunning beschikken, dit wordt ook wel een kapvergunning genoemd. Wanneer je Van de Pol Boomspecialist inhuurt zullen wij ervoor zorgen dat dit voor jou geregeld wordt. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor het planten van een nieuwe boom, heester of wat je er ook graag in je tuin wil hebben. Wij gaan geheel professioneel aan de slag!

De voor- en nadelen van boom in de tuin

Een mooie boom in de tuin kan een echte blikvanger zijn. Dankzij de grootte valt de boom direct op en daarnaast kun je ook gebruik maken van de schaduw in de zomer. Toch komt het vaak voor dat bomen ontzettend in de weg staan. Ze halen veel zonlicht uit je tuin, ook in de winter. Of wat dacht je van het gevaar van vallende takken? Het is echt per boom verschillend of deze mooi in jouw tuin staan of dat deze een doorn in het oog is. Helaas is bomen verwijderen in Ermelo nog niet zo makkelijk. Er moet een oplossing worden bedacht, zodat jouw omgeving geen last heeft van de kap. Laat dit over aan de experts van Van de Pol Boomspecialist!

Redenen om boom te verwijderen in Ermelo

Veel mensen vergissen zich in de toekomst van de boom. Waarschijnlijk had je van tevoren een globaal idee van hoe leuk de boom in jouw tuin in Ermelo zou staan. Maar de bomen groeien elk jaar en de wortels kunnen uiteindelijk ook jouw terrastegels stuk duwen. Of wat dacht je van overhangende takken bij de buren? Dit heeft al menig burenruzie veroorzaakt. Zodra de bomen in Ermelo verwijderd zijn, heb jij weer volop zonlicht in jouw tuin en zullen jouw buren geen overlast meer hebben.

Waarom boom kappen in Ermelo

Er zijn diverse redenen om bomen te laten verwijderen in Ermelo. Van de Pol Boomspecialist heeft die voor jou op een rij gezet:

  • De boom staat nieuwbouw in de weg
  • De wortels zorgen voor schade aan riolering, leidingen en kabels
  • De boom is ziek
  • De boom vormt een gevaar voor jouw omgeving
  • De tuinbestrating wordt aangetast door de wortels

Neem contact met ons op

Een boom kan een prachtig onderdeel van jouw tuin zijn, maar ook een doorn in het oog worden. Wil je bomen laten verwijderen in Ermelo? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op 06-36533396. Wil je ons liever per mail bereiken? Ook dat is mogelijk via: info@vandepolbomen.nl. Door ons jouw bomen te laten verwijderen in Ermelo ben je in een keer van al jouw boomgerelateerde problemen af. Kies voor Van de Pol Boomspecialist!

    Powered by