Bomen laten kappen Ede

Wil jij je boom laten kappen in Ede?

Laat professioneel bomen kappen in Ede over aan de experts van Van de Pol Boomspecialist. Bomen zijn prachtig voor in jouw tuin. Ze zorgen voor een fijne schaduwplaats in de zon en ze kunnen ook prachtig in bloei staan. Toch houden mensen er niet altijd rekening mee dat een boom zeer groot kan worden, met als gevolg dat het zonlicht in de tuin wordt geblokkeerd. Met 10 jaar ervaring in de groene sector weten wij precies hoe we jouw bomen in Ede moeten kappen. Welke techniek de beste is, is afhankelijk van de situatie en grootte van jouw boom.

Vergunning regelen in Ede

Voordat wij jouw bomen kappen in Ede moet er eerst een omgevingsvergunning geregeld worden. Deze vergunning wordt ook wel kapvergunning genoemd. Wanneer jij Van de Pol Boomspecialist ingeschakelt, dan zorgen wij ervoor dat de kapvergunning voor jou geregeld wordt. Wij verzorgen het hele plaatje: van vergunning regelen en bomen kappen tot het planten van nieuwe bomen. Wij gaan geheel volgens jouw wensen aan de slag.

boom laten kappen Ede Boomspecialist

Bomen en burenruzies

Naast dat een boom flink wat zonlicht kan tegenhouden in jouw tuin, kunnen grote bomen ook andere nadelen hebben. Tijdens een storm dreigt er het gevaar dat takken afbreken en voor schade zorgen. Ook kunnen grote takken over de schutting gaan hangen en frustraties bij jouw buren opleveren. Overhangende takken van bomen zijn een van de grootste redenen voor burenruzies om te starten. Voorkom frustraties bij jezelf en bij de buren en laat deze bomen kappen in Ede.

Problemen met bomen in Ede

Naast dat een boom het zonlicht tegenhoudt in jouw tuin of dat het frustraties veroorzaakt bij jouw buren, zijn er ook nog een tal van andere redenen waarom bomen in Ede gekapt kunnen worden. Wanneer een boom steeds groter groeit, moet je erbij stilstaan dat de wortels van de boom dit ook doen. Wortels kunnen de terrastegels omhoog drukken of voor problemen zorgen bij leidingen.

bomen laten kappen Ede

Redenen om bomen te kappen in Ede

Wij geven je graag een paar situaties waarin het verstandig is om om jouw bomen te laten kappen in Ede:

  • De boom staat nieuwbouw in de weg
  • De wortels zorgen voor schade aan riolering, leidingen en kabels
  • De boom is ziek
  • De boom vormt een gevaar voor jouw omgeving
  • De tuinbestrating wordt aangetast door de wortels

Neem contact met ons op

Een boom kan een prachtig onderdeel van jouw tuin zijn, maar ook een doorn in het oog worden. Wil je bomen laten kappen in Ede? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op 06-36533396. Wil je ons liever per mail bereiken? Ook dat is mogelijk via: info@vandepolbomen.nl. Door ons jouw bomen te laten kappen in Ede ben je in een keer van al jouw boomgerelateerde problemen af. Kies voor Van de Pol Boomspecialist!

    Powered by