Boomverzorger

Boomverzorger

Zoek je een uitstekende boomverzorger? Dan ben je bij Van de Pol Boomspecialist aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat jouw boom in de optimale conditie blijft. Dit doen wij door jouw boom periodiek te snoeien. Met snoeien zorgen wij ervoor dat de boom zijn energie over de juiste takken verdeelt. Wil je graag weten wat een boomverzorger voor jouw bomen kan betekenen? Lees dan snel verder.

Snoeien voor optimale conditie

Jonge bomen hebben goede verzorging nodig. Om ze zo goed mogelijk te begeleiden naar hun volwassen staat, kan onze boomverzorger begeleidingssnoei uitvoeren. Naast begeleidingssnoei kun je bij ons ook kiezen voor onderhoudssnoei. Deze snoeitechniek is voor veel boomsoorten ideaal en belangrijk. Om de productie van een fruitboom te optimaliseren is onderhoudssnoei niet weg te denken.

Het belang van onderhoudssnoei

Onderhoudssnoei is dus belangrijk en dat weten wij als boomverzorger maar al te goed. Maar wat doen wij dan precies? Wij snoeien schuurtakken, plakoksels, zuigers, dubbele toppen, zware takken en dood hout. Hierdoor zorgt Van de Pol Boomspecialist ervoor dat jouw boom geen gevaar wordt voor de omgeving. Door de takken bij te houden zal jouw boom veel minder snel een gevaar worden tijdens een storm. Ook zorgt periodieke onderhoudssnoei ervoor dat jouw buren geen last hebben van overhangende takken, zo voorkom je frustraties tussen jou en jouw buren.

Boomverzorger inhuren tijdens winter of zomer

Snoeien wordt door het gehele jaar gedaan. Maar welk seizoen is nu eigenlijk het best om een boomverzorger in te huren? Dit is helemaal afhankelijk van het type boom dat jij in jouw tuin hebt staan. Elke boom vergt weer een andere aanpak. Veel bomen gaan tijdens de winter in ruststand, terwijl andere bomen een voorkeur hebben om tijdens de zomer gesnoeid te worden. Weet jij niet wanneer jouw boom gesnoeid moet worden? Laat dit aan onze boomverzorger over. Van de Pol Boomspecialist geeft je graag advies en tips.

Meer weten wat een boomverzorger voor jou kan betekenen?

Wil je graag meer weten over wat onze boomverzorger voor jou kan betekenen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bellen op 06-36533396. Wil je ons liever per mail bereiken? Ook dat is mogelijk via info@vandepolbomen.nl. Laat jouw bomen snoeien door Van de Pol Boomspecialist!

    Powered by