Wat wij doen

Bomen snoeien

Het snoeien van bomen is essentieel van voor het behoud van de boom en vorm. Van begeleidingssnoei tot vormsnoei, voor het snoeien van bomen bent u hier aan het goede adres. 


Bomen kappen

Zowel bomen die vrij kunnen vallen als bomen die klimmend moeten worden afgebroken zijn geen probleem. Heeft u een boom die weg moet, wij regelen het complete plaatje voor u. Dat begint bij het aanvragen van de vergunningen tot het weg frezen van de stobbe.


Bomen (ver)planten

Heeft u een boom weg laten halen, en zou graag weer een andere boom terug willen. Of heeft u een grotere boom die verplaatst moet worden, geen probleem. Graag gaan wij met u in gesprek, want een boom hoeft niet altijd omgezaagd te worden als die op de verkeerde plek staat.


Onderzoek & advies

Visual Tree Assessment, ook wel de VTA-controle genoemd is een methode die vaak wordt gebruikt bij boomveiligheidscontrole. De naam zegt het al, Controleren of de boom nog veilig is. Verder voeren wij ook groeiplaatsonderzoeken uit, om te onderzoeken hoe de boom onder de grond in elkaar steekt.


Stobbe verwijderen

Na het verwijderen van de boom blijft stobbe(stronk) over. Vaak wordt de stobbe ook verwijderd omdat er plaats gemaakt wordt voor een nieuwe boom, beplanting of een ander object. Benieuwd hoe wij dat doen?Eikenprocessierupsen bestrijding

De Eikenprocessierups, die waar je zo'n erge jeuk van krijgt. Wij zijn gecertificeerde bestrijders van de eikenprocessierups en staan graag voor u klaar om voor u de nesten te verwijderen zodat u weer zorgeloos naar buiten kunt zonder jeuk.